вторник, 22 декабря 2009 г.

Імбирно - яблуневі «млинці» с корицею.

Нарешті - то настала зима, яка, як я вже думала, залишиться лише в моїй пам'яті. Краса за вікном незвичайна! Але чим гарніше стає на вулиці, тим менше баажння там опинитися. Пропоную милуватися краєвидом зі смаком. Світло абажура, ароматний чай і, звичайно ж, щось смачненьке. Сьогодні дуже закортіло поласувати імбирно - яблуневими млинцями з корицею.





Імбирно-яблуневі млинці з корицею.

Інгредієнти:

150г.цукру

1 пакетик ваніліну

4 яйця

200г маргарину

500г. борошна

1 ст. простокваши



½ ч.л соди погашеної в 1 столовій ложці сметани.

3 яблука

цукрова пудра для обсипання.

Імбир

Кориця.

Волоські горіхи та цукрова пудра для прикраси.



Борошно просіяти. Додати, 1 / 5 ч.л меленого імбиру, корицю.

Яйця розтерти з цукром і ваніліном, додати ростопленний маргарин, сметану з содою, перемішати, потім додати борошно, кефір і вимісити тісто ложкою.

Яблука очистити і порізати дрібними кубиками. Додати в тісто.

  Викладаємо столовою ложкою невеликі «плями» на деко, застелене папером для випікання. За бажанням, можна наповнити кондитерський шприц теістом і поекспериментувати з формами. У серединку млинчика покласти половинку волоського горіха для прикраси. Випікати до золотистого кольору хвилин 10 - 15. Але пам'ятайте, що час випікання дуже залежить від особливостей Вашої духовки.

Готові млинці посипати цукровою пудрою. Особливо смачно з чорничним чаєм.



Приємного зимового вечора.

1 комментарий: